Skip to main content
Jan Adema

Uw host

Jan Adema

Met zorg heb ik twee gezellige studio’s gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Compleet ingericht met een eigen tuin en terras.

Als echte ambassadeur van het dorp Earnewâld adviseer ik u graag over het Nationaal Park en het Friese land. Mijn gastvrijheid staat garant voor een onvergetelijk verblijf.

U bent van harte welkom.

Ik spreek Nederlands, Fries, Duits en Engels.

 

Dorpslogies Adema

Dorpslogies Adema ligt in hartje Earnewâld op loopafstand van diverse eetgelegenheden zoals een lunchroom, pizzeria, restaurant en eetcafé.
Een Coop supermarkt ligt aan de overkant van de weg.

Wij hebben naast de dorpslogies een lunchroom met een gezellig terras en een ijssalon met het beste vers ambachtelijk schepijs en bekroond softijs.

Het dorp ligt midden in National Park De Alde Feanen en nodigt u zeker uit voor een heerlijke natuurwandeling, een boeiende fietstocht of een schitterende vaartocht over de verschillende meren, plassen en petgaten.

U kunt een vlet huren voor een vaardagje en een bezoek brengen aan de dorpjes Warten en Grou. Wilt u liever de stad ontdekken? Leeuwarden ligt op 21 km afstand en is zeker de moeite waard voor museumbezoek of winkelen in de historische binnenstad met veel monumentale gebouwen en de prachtige Twee-gezichtenfontein.
Ook Sneek, Bolsward en Harlingen liggen op slechts 20 minuten rijden van ons dorpslogies.